De MENS, durf te leven-theaterdag van Kwartjes. Een hele dag, speciaal voor jou!
Op zaterdag 9 februari 2019 gaan er in Theater Toverlei heel veel Kwartjes vallen!  
De dag waarop je gaat ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven!

Dat doen wij (Nathalie en Jeroen van Kwartjes) door je echt te laten zien hoe simpel het kan zijn, dat leven. We laten je voorbeelden zien, maken het visueel, delen onze evaringen, geven je inzichten waarmee je op ieder vlak verder kan (thuis, op je werk, en op al die andere plekken waar jij nu nog denkt een ‘rol’ te moeten spelen) en je gaat zelf ervaren. Lekker vanuit je stoel. Of op het podium als jij dat zelf wil. Niks moet, alles mag. Het wordt de dag waarover jij na afloop zegt: “dit had ik honderd jaar eerder moeten doen en ervaren!” Wedden?

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen. Het mooie? Je hoeft het niet alleen te doen! We moedigen je juist aan je vriend(inn)en, familie, buren, collega’s, kapper en de melkboer mee te nemen! Zodat iedereen in die prachtige zaal het kan hervaren: LEVEN is simpel! EN leuk!

We vragen voor deze dag een bedrag van eur. 50,= per persoon. Daarvoor krijg je een geweldige dag waarin je zelf super-actief mee kunt doen, een lunch, het boek HATSeflats! (twv eur. 17,95) koffie, thee, ONS, enzovoort enzovoort! En o ja, het allerbelangrijkste natuurlijk: JEZELF weer terug!!!

Aanmelden en je plekje vastleggen kan door op deze site te kijken en dan op ‘in winkelmand’ te klikken! Even afrekenen en HOP; je krijgt je bevestiging meteen in je mail. Je staat dan direct op onze gastenlijst. Bestel je meerdere kaarten? Gebruik de kortingscode en mail ons dan even welke namen er op je kaartjes mogen. Hebben wij de lijst ook weer mooi compleet! In Theater Toverlei is er plek voor ongeveer 60 mensen, dus snel reserveren is handig. Vol is echt vol!

Hier is een indruk te zien van de theaterdag!

We zien je graag op 9 februari in Leiderdorp.

Nathalie en Jeroen
www.kwartjes.nl
Vrienden van Theater Toverlei