In december speelt Theater Toverlei de familievoorstelling ‘Lang en Gelukkig’ onder regie van Norman van Huut.
     
'Een sprankelende revue met een parade aan bekende sprookjesfiguren, waarin niets is wat het lijkt!'

Zo wordt Assepoester gekleineerd door haar stiefzussen Paris en Hilton uit Wit-Rusland. Roodkapje wordt verliefd op een grote, boze wolf die zijn zachte kant ontdekt. Prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder, de koningin, tegen zijn wil uitgehuwelijkt. En de Jagermannen kicken vooral op zichzelf. Alle verwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal.

Knullig, grappig, hilarisch en zelfs ontroerend: het moderne sprookje is voor jong en oud, van 8 tot 108, een genot voor oog en oor!

Lang en Gelukkig is gebaseerd op de gelijknamige voorstelling van het RO Theater en op de film die de publieksprijs won op het Nederlands Film Festival.

Norman van Huut is acteur, dramadocent, theatermaker en regisseur. Hij heeft jarenlange professionele ervaring op het gebied van musical en muziektheater. Bij Toverlei heeft hij diverse producties gemaakt met de Toverkids. Voor het eenakterfestival van Toverlei heeft hij ‘Noorderzon’ van Moniek Kramer geregisseerd, dat enthousiast werd onthaald.

Speeldata: 14 (try-out),15 (première),16 (matinee én avond) december; 12 en 13 (matinee) januari.
Aanvang: 19.30 uur, matinee 14.30 uur
Toegang: Try out: € 10,00, (donateurs € 7,50); t/m 12 jaar € 5,00
Overige voorstellingen: €12,50, (donateurs € 10,00); t/m 12 jaar € 7,50
Reserveren: ga naar het kopje 'agenda' op deze site of telefonisch op 06 27151335

Is de voorstelling uitverkocht? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om op de wachtlijst gezet te worden! Als er tickets geannuleerd worden, wordt er dan contact met u opgenomen dat  u toch kunt komen. 

Locatie: Theater Toverlei, De Sterrentuin,Van Diepeningenlaan 110, Leiderdorp.                   
Vrienden van Theater Toverlei