Wegens groot succes organiseert Theater Toverlei ook dit jaar in de zomervakantie een musicalweek voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. De musical week vindt plaats van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus.

Tijden
Elke dag van 09.30 uur tot 16.30 uur. Op woensdag en vrijdag is er ook een avondprogramma.

Wat gaan we doen?
We gaan toneelspelen, zingen en dansen! Er is voor elk wat wils. Onder leiding van musicaldocent Norman van Huut en dansdocent Annette Mandos werken we aan de hoogtepunten uit een vrolijke familiemusical!
Op woensdagavond kijken we gezellig met z'n allen naar de filmversie van de musical en op vrijdagavond presenteren we alles aan familie en vrienden in Theater Toverlei.

Eten en drinken
Elke dag krijg je een gezonde lunch en 's middags natuurlijk een lekker tussendoortje. Op woendag en vrijdag krijg je ook nog avondeten.

Masterclass musicalartiest
Op dinsdag komt er een artiest langs, die in vele musicals gespeeld heeft! Hij/zij heeft veel tips en ervaring. Je kunt van alles vragen, bijvoorbeeld over hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Ook zal hij/zij gaan werken aan een scene, liedje of dans! We sluiten natuurlijk af met een foto en handtekening.

Kosten
De kosten bedragen € 215,- 'all-in' (lunch, tussendoortjes, avondeten, drinken en de masterclass). De Musical Summer Week gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen en de inschrijving is pas definitief na betaling. Toverkids (seizoen 2018-2019) ontvangen 10% korting!

Locatie
Theater Toverlei, De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110, Leiderdorp.

Aanmelden
De week is vol! U kunt uw kind niet meer aanmelden.

Mocht u uw kind al aangemeld hebben en mocht u al de bevestiging gekregen hebben dat er nog plek is, kunt u de betaling voldoen:
Betaalgegevens: NL41 INGB 0003 5836 26 t.n.v Theater Toverlei te Leiderdorp o.v.v. naam deelnemer

De inschrijving wordt dan definitief gemaakt door de betaling.  

Vragen?
Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen wij contact op. Bellen kan ook: 0683171668
Vrienden van Theater Toverlei